Facebook egyedi oldal Ingyen


A SocialTimes Moduláris Instant applikációk, előre programozott, sok szociális elemet tartalmazó és testre szabható alkalmazások, amelyekre ráhúzható bármely egyedi design.

Funkcionálisan alakíthatóak a felhasználó igényei szerint, és bármely üzleti Facebook oldalban egyedi aloldalként működhetnek. Azt a látszatot keltik, mintha saját fejlesztésű app futna az oldalon, pedig nem is kell egyeztetni a fejlesztőkkel.

Végfelhasználóknak és ügynökségeknek egyaránt ajánljuk a letesztelt, és a rajongók által kipróbált applikációkat.

INGYENES App Egyedi oldal készítők

1.iFrames Wizard Az egyedi aloldal varázsló
Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát… teljesen INGYEN!http://www.socialtimes.hu/app/#iframe

2.Gallery Wizard Fotógaléria aloldal varázsló
A SocialTimes Gallery Wizarddal hozzáadhatod oldaladhoz a letisztult dizájnnal megálmodott fotó galériát, amely mindössze néhány kattintásba kerül.

http://www.socialtimes.hu/app/#gallery

Fizetős Appok

3.Fotópályázat Moduláris fotópályázat applikáció
Feltölthetőek saját készítésű fotók, szavazhatnak, lájkolhatják a felhasználók, akik megoszthatják az ismerősökkel és harcba szállhatnak a jutalomként megnevezett ajándékokért. Kiváló eszköz az új rajongók megszerzésére és a már meglévők aktivizálására.

4.Kvízjáték Moduláris kvíz applikáció
Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rajongók több válaszlehetőség közül választhatnak. A helyes válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

5.Mérleg Moduláris mérleg applikáció
A vagy B? A játék lényege, hogy két termék/cél/tárgy közül a rajongók kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt azáltal, hogy szavaznak rá. Akár kötél húzásnak is felfogható, ahol a kötelet bármilyen vizuális elem helyettesítheti. Amelyik csoport mellett több rajongó sorakozik fel, az lesz a győztes, onnan sorsol a gép.Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

6.Teszt – oklevéllel Kitölthető kvíz, elismeréssel
Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rendzser értékeli a kérdésekre adott válaszok eredményességét. Az eredményt névreszóló oklevélel jutalmazza, amely publikálásra kerül a felhasználó falán. Egy meghatározott százalék feletti válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Alkalmas oktatásra, és egyben kiváló eszköz sok új rajongó megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

7.Gallery Wizard Plus Testreszabható galéria aloldal
A SocialTimes Gallery Wizard PLUS-szal hozzáadhatod oldaladhoz a letisztult dizájnnal megálmodott fotó galériát, amely mindössze néhány kattintásba kerül.

8.iFrames Wizard Plus Az egyedi aloldal varázsló
Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát… a Plus változatban: egyedi ikont is kérhetsz!

9.Klikkvadász Testreszabható klikkvadász játék
Az applikáció segítségével egy megadott határidőn belul, minél több klikket kell produkálni a termékre kattintva. Az eredmény perszonalizált kép formában kerül ki a játékosok falára, elősegítve a virális terjedést, és az új lájkolók megszerzését. Remek játék, remek promóciós lehetőség, és remek lájk-gyűjtő.
Készítette: SocialTimes AppTeam

Hozzászólás